Palabre 3.0: strakke RSS-reader krijgt mute-functie en meer personalisatie

LevelUp, ontwikkelaar van apps zoals Palabre, heeft een update voor de strakke RSS-feed app uitgebracht. We zijn aangekomen bij versie 3.0 die meer personalisatie-mogelijkheden geeft en ook de mogelijkheid biedt om de mute-functie te gebruiken.

Palabre 3.0

Als je op zoek bent naar een RSS-reader voor Android denk je waarschijnlijk als eerste aan Feedly. Toch zijn er verschillende alternatieven op de markt, waaronder Palabre. Deze is ontwikkeld door LevelUp en is nu voorzien van een update. In Palabre 3.0 kan je nu de mute-functie gebruiken. Door bij instellingen een trefwoord in te voeren, worden artikelen waarin dat woord voorkomt gefilterd uit je ongelezen berichten.

Naast de mute-functie kan je ook juist van bepaalde woorden een notificatie instellen. Zo kan je een melding krijgen als er een bericht in je feed terecht komt waarin het trefwoord voorkomt. Gebruikers die de betaalde premium-versie gebruiken, kunnen nu kiezen uit kleurrijke thema’s die je zelf kunt samenstellen. Overigens kan je Palabre gewoon gebruiken met je huidige Feedly- of Google-account.

Palabre 3.0 heeft ook tekst-naar-spraak gekregen waarmee berichten opgelezen kunnen worden. Tevens is er de geschiedenis-functie met eerder geopende berichten, zijn er instellingen voor widgets en zijn er verbeteringen doorgevoerd rondom de interface en de offline-modus. De update voor Palabre kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Mocht je DroidApp nog niet in je feed hebben staan, volg ons dan ook via onze RSS-feed.

Palabre Feedly RSS Reader News
Palabre Feedly RSS Reader News
Ontwikkelaar: LevelUp Studio
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel