Palabre: Material RSS-reader van ontwikkelaar Plume

De ontwikkelaar van Bright Weather, Beautiful Widgets en ook bekend van Twitter-app Plume heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Palabre is een RSS-lezer in Material Design met Feedly- en Android Wear-ondersteuning.

In de Play Store is de applicatie Palabre uitgebracht. Deze applicatie maakt het mogelijk om RSS-feeds in te laden (bijvoorbeeld de DroidApp.nl RSS-feed) of je RSS-abonnementen uit Feedly te importeren. De applicatie is vormgegeven in Material Design en beschikt over een light- en een dark-thema.

Palabre

Palabre kan berichten weergeven in magazine- of lijst-weergave. Daarbij kan je gebruik maken van de interne browser of de eigen browser zoals Chrome. Wanneer je je Feedly-account toegevoegd hebt kan je snel bladeren door de populaire artikelen. Artikelen kunnen verder doorzocht worden, opgeslagen worden om later nog eens te lezen en natuurlijk gedeeld worden met je vrienden.

Tijdens de eerste tests met Palabre merkte we dat de connectie met Feedly alles behalve lekker werkt. Dit kan komen omdat het hier gaat om een beta-versie van de app. Palabre is namelijk alleen beschikbaar na aanmelding bij de Palabre beta-groep.

palabre_rss

Palabre is ontwikkelt door LevelUp Studio, welke ook verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van Twitter-app Plume. Daarnaast is de ontwikkelaar bekend van de apps Bright Weather en Beautiful Widgets voor Android.

Wil je Palabre uitproberen? Meld je dan hier aan voor de beta-groep van Palabre. Daarna kan Palabre hier gedownload worden uit de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel