Beautiful Widgets krijgt update met nieuwe widgets

De ontwikkelaar van de applicatie Beautiful Widgets heeft versie 5.6 in de Play Store gezet. Beautiful Widgets 5.6 voegt een aantal nieuwe stijlen toe, die toegepast kunnen worden op de widgets.

LevelUpStudio, de maker van de app Beautiful Widgets, heeft versie 5.6 klaargezet in de Google Play Store. De applicatie heeft een aantal nieuwe widgets die gekozen kunnen worden, en waarvan ook de kleuren naar wens kunnen worden aangepast. Door de vele verschillende thema’s die gratis gedownload kunnen worden, zit de unieke widget er zeker tussen.

Beautiful Widgets

Beautiful Widgets laat naar wens informatie zien over de batterijduur, het weer en de datum en tijd. Niet alleen de stijlen kunnen aangepast worden met een van de 2500 thema’s, ook de icoontjes van het weer kunnen naar eigen hand gezet worden. Sinds versie 5.0 biedt Beautiful Widgets ondersteuning voor Dagdromen (Daydream), een functie die beschikbaar is op toestellen die draaien op Android 4.2 of hoger.

Beautiful Widgets

Beautiful Widgets is er als gratis versie en als betaalde versie. De betaalde versie laat niet alleen het weer zien voor je huidige locatie, maar laat je zelf ook locaties toevoegen. Beautiful Widgets Pro kost eenmalig 2,39 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel