Flyne 2.0: update brengt Material Design naar RSS-reader

De RSS-reader Flyne is vandaag geüpdatet naar versie 2.0. In de nieuwe versie van de applicatie is Flyne voorzien van een vernieuwde vormgeving en interface. Flyne is namelijk vanaf nu beschikbaar met het Material Design. Versie 2.0 maakt Flyne een nog mooiere applicatie, dan het al was.

Flyne 2.0

Flyne was voor de update al een erg strakke, goed uitziende applicatie om je RSS-feeds in te bekijken, maar is na de update nóg mooier. Flyne 2.0 is voorzien van het Material Design zoals we die kennen uit Android 5.0. In de applicatie zien we dat de zwarte kleuren in bijvoorbeeld het menu, plaats hebben gemaakt voor meer rode accenten. Met de applicatie Flyne kan je je Feedly-account koppelen waarna al je feeds in Flyne getoond worden.

Flyne 2.0
Links: vorige versie – Rechts: na de update

Niet alleen RSS-feeds kunnen bekeken worden in Flyne. De applicatie biedt ook de mogelijkheid om je Twitter-account te koppelen aan de dienst. Hiervoor is wel eenmalig een in-app aankoop nodig. Flyne v2.0 is vanaf nu gratis te downloaden uit de Play Store, via onderstaande button.

Flyne. The Offline Reader.
Flyne. The Offline Reader.
Ontwikkelaar: Joaquim Verges
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel