Persfoto’s van nieuwe Motorola Moto E6 Plus met dual-camera

De Moto E-serie staat bekend om betaalbare toestellen in een prima jasje. Dat idee lijkt Motorola met de Moto E6 Plus verder voort te willen zetten. We zien nu persfoto’s van de Moto E6 Plus, waar we eerder de Moto E6 al zagen.

Moto E6 Plus

Motorola werkt druk aan de Moto E6-serie. De nieuwe serie zal naar verwachting niet heel lang meer op zich laten wachten, gezien de vele lekken die we nu hebben van de smartphone. Eerder verschenen al beelden van de Moto E6 en zagen we de Moto E6 Plus in live-foto’s. Nu zijn de persfoto’s van de Moto E6 Plus online verschenen zodat we een nog beter beeld krijgen van de telefoon.

Moto E6 PLus render

De Moto E6 Plus is nu uitgelekt door een betrouwbare Duitse bron die gelijk ook wat specificaties weet te delen. De smartphone krijgt een notched scherm waarin de 8 megapixel camera is geplaatst. Daarbij heeft de Moto E6 Plus een dual-camera met sensoren van 13MP en een 2MP dieptesensor. Aan boord is verder een MediaTek Helio P22 octa-core processor met 4GB RAM, wat veel is, en 32/64GB aan opslagruimte. Het geheugen kan uitgebreid worden middels een geheugenkaart. Ook is er een 4000 mAh accu.

De Moto E6 Plus met 64GB zou een prijskaartje krijgen van rond de 150 euro. Voor dat geld kun je kiezen uit de kleuren Polished Graphite Grey, Gunmetal Grey en Cherry Red. Opvallend is ook de aanwezigheid van de vingerafdrukscanner. Motorola zal de smartphone leveren met Android 9 Pie, maar zonder Android One. Wel zullen de handige Moto Actions aanwezig zijn.

Het is niet bekend wanneer de nieuwe smartphones gepresenteerd zullen worden, maar ons gevoel zegt dat dit niet gek lang meer zal duren.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel