Pixel 3 Lite met Snapdragon 670 op foto’s; een nieuwe budget-smartphone

De berichten over dat Google met een kleinere Pixel bezig is, gaan al langer rond. Een Russische website heeft nu opmerkelijk nieuws naar buiten gebracht over de Pixel 3 Lite. We zien de smartphone op beeld, met daarbij interessante details.

Pixel 3 Lite in het nieuws

Een anonieme bron heeft foto’s van de kleine Pixel 3 gedeeld met een Russische website. Het toestel zou door Google getest worden onder codenaam Sargo. De kleinere Pixel moet de eerste budget-smartphone zijn van het bedrijf. Hoewel de Lite veel lijkt op de Pixel 3, wijzen verschillende dingen erop dat dit niet het geval is. Bijvoorbeeld de gele power-button aan de zijkant, deze is bij de Pixel 3 groen van kleur.

Er zijn verschillende specificaties al bekend van de goedkopere Pixel 3. Het toestel krijgt een 5,56 IPS-display met een Full-HD+ resolutie. Er is geen notch. Naar verwachting krijgt de telefoon een Snapdragon 670 processor met 4GB RAM en 32GB. Opvallend is dat er geen slot aanwezig is voor een geheugenkaart. Eerdere berichten spraken over de goedkopere Pixel 3 met een Snapdragon 710, mogelijk komt er ook nog een goedkopere Pixel 3 XL. De accu krijgt een capaciteit van 2915 mAh, de camera telt 12 megapixel, de front-camera 8 megapixel. Goed nieuws; want volgens de bron is de camera identiek aan die van de grotere Pixel 3. De telefoon krijgt ook een 3,5 millimeter aansluiting aan de bovenzijde.

De bron wist eerder al live-foto’s van de Pixel 3 en 3 XL te delen, voordat deze was aangekondigd. Dat maakt dit nieuws extra interessant. Het is nog onbekend of de naam van dit toestel inderdaad Pixel 3 Lite wordt, of dat Google een andere naam bedenkt. Onduidelijk is ook wanneer de smartphone gepresenteerd wordt. Mogelijk is dat in het eerste kwartaal van 2019, of wellicht nog dit jaar.

Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer nieuws is over de goedkopere Pixel 3.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel