Pocophone F1 krijgt grote MIUI 11 update vol nieuwe functies

Voor de bezitters van de Pocophone F1 staat een interessante update klaar. Het is de MIUI 11 update welke vol zit met nieuwe functionaliteit.

MIUI 11 voor Pocophone F1

Xiaomi heeft weer een grote update klaargezet voor de Pocophone F1. Het toestel wordt bijgewerkt met de MIUI 11 update. Deze update pakt verschillende verbeteringen mee en bevat tevens een reeks nieuwe functies. De uitrol van de update is gestart en bereikt ook Nederland, zo laat Richard aan DroidApp weten.

Allereerst wordt de Pocophone F1 uitgerust met beveiligingsupdate oktober 2019, de tot nu toe meest recente versie. Daarbij laat de changelog nog veel meer verbeteringen zien. Denk aan verbeterde navigatietoetsen en schermoptimalisaties. Ook zijn er nieuwe ringtones, geïnspireerd op de natuur, toegevoegd en print je foto’s direct vanaf je smartphone zonder tussenkomst van andere apps.

Pocophone F1 MIUI 11

Dankzij de nieuwe Mi Doc Viewer bekijk je een preview van een document zonder deze eerst te hoeven openen. In de Notes app kun je vanaf nu ook taken bijhouden en vanuit bericht-notificaties kun je snel een antwoord sturen. In de screenshots is te zien dat de Chinese fabrikant nog veel meer optimalisaties en nieuwe functies heeft toegevoegd.

De update wordt vanaf nu uitgerold voor de Pocophone F1. Het kan even duren voordat deze direct voor iedereen beschikbaar is. Wanneer dit het geval is, zul je hiervan een notificatie op je smartphone krijgen.

Nog altijd is het niet bekend wanneer de Android 10 update voor de Pocophone F1 verschijnt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel