Pocophone F1 krijgt grote update met mei-patch; Moto G6 Plus krijgt ook update van mei

Motorola heeft de Moto G6 Plus voorzien van een nieuwe update. Gebruikers van het vorig jaar uitgebrachte toestel krijgen de beveiligingsupdate van mei 2019 uitgerold. Ditzelfde geldt ook voor de Pocophone F1.

Moto G6 Plus en Pocophone F1: mei-patch

Voor de Motorola Moto G6 Plus wordt een nieuwe update uitgerold. Gebruikers van de smartphone melden aan DroidApp dat zij de patch van mei aangeboden hebben gekregen. In de beveiligingsupdate van mei 2019 heeft Google eerder tientallen verbeteringen doorgevoerd in de beveiliging van Android.

Moto G6 Plus USB

Zover bekend zijn er verder geen veranderingen of dergelijke doorgevoerd met de update. Wel is het de verwachting dat Motorola de Moto G6 Plus voorziet van optimalisaties en bugfixes. De update wordt vanaf nu uitgerold in Nederland. Als deze voor jouw Moto G6 Plus beschikbaar is, krijg je hier vanzelf een melding van. Kun je niet wachten? Dan kun je eventueel handmatig controleren of de update klaarstaat. Dit doe je via Instellingen > Systeem > Software-update.

Pocophone F1 mei-update

Pocophone F1

De update van mei wordt ook uitgerold naar de Pocophone F1 van het dochterbedrijf van Xiaomi. DroidApp-lezer Richard laat ons weten dat de update vanaf nu uitgerold wordt. Daarbij levert Poco ook nog wat verbeteringen mee.

Vanaf nu is het mogelijk om in 4K te filmen met 60fps. Tevens zijn er nieuwe modi voor de AI camera en met de update is er een bugfix voor incorrecte notificatie-badges bij WhatsApp. Ook zijn met de update voor de Pocophone F1 een groot aantal fixes en oplossingen doorgevoerd. Dankzij de toevoeging van Game Turbo wordt het spelen van spelletjes nog prettiger. Naast de beveiligingsupdate van mei 2019, krijgt hij ook patches uit die van maart.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel