Pokémon Go Adventureweek, bonus items en candy vanaf 18 mei

De ontwikkelaar van Pokémon Go, Niantic, heeft een nieuw evenement aangekondigd getiteld Pokémon Go Adventureweek. Een week lang maak je kans om allerlei soorten Pokémon te vangen, voordat het zover is krijg je al meer items.

Pokémon Go Adventureweek vanaf donderdag

Op donderdag 18 mei om 22:00 uur Nederlandse tijd gaat het evenement van start dat zal duren tot 25 mei 22:00 uur. Tijdens het evenement is de kans groter op het vinden van Rock-type Pokémon. Je kunt hierbij denken aan Pokémon als Omanyte, Kabuto en misschien zelfs Aerodactyl.

Pokémon Go

Voordat het evenement van start gaat is het hebben van genoeg Pokéballs natuurlijk belangrijk. Daarom geven PokéStops nu meer items af en kun je Pokéballs met 50% korting kopen in de in-game winkel. Ook kun je een nieuw item vinden in de kledingkast voor je avatar, een Explorer’s Hat. Pokémon Go moedigt spelers aan om met de hashtag #PokemonGO de mooiste vangsten te delen.

Pokémon Go kwam vorig jaar uit en inmiddels hebben alle spelers gezamenlijk 15,8 miljard kilometer afgelegd. Pokémon Go is gratis te verkrijgen in de Google Play Store.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel