‘Pokémon Go krijgt 3e generatie Pokémon met Halloween event’

Voor de spelers van Pokémon Go is er goed nieuws. Niantic komt nog deze maand met een update die de derde generatie Pokémon toevoegt aan het spel. Daarnaast komt het met Halloween met een speciaal event.

3e generatie Pokémon

In Pokémon Go worden nog deze maand de derde generatie Pokémon karakters toegevoegd aan het spel. Deze informatie is opgedoken in de code van Pokémon Go. De verwachting is dat de ontwikkelaars de nieuwe spelelementen met een update rond Halloween zullen toevoegen. Afgelopen februari werd de tweede generatie Pokémon toegevoegd aan het spel.

Pokémon Go Halloween

Naast de aanwijzingen zijn ook nieuwe geluidsbestanden gevonden van de 135 Pokémon die toegevoegd worden, samen met nieuwe in-game muziek voor Halloween en de Pokédex Gen 3 badge. De precieze releasedatum voor de derde generatie Pokémon is niet bekend. De 3e generatie Pokémon bestaat onder andere uit Blaziken, Mudkip, Swampert, Treecko, Cascoon, Dustox, Beautifly, Slaking, Skitty en Spinda.

Met Halloween

Vorig jaar vond het Halloween event plaats vanaf 26 oktober tot en met 1 november. Mogelijk kunnen we ook dit jaar rond die tijd de update verwachten. Verschillende Pokémon zullen gehuld worden in een Halloween-outfit.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel