Pokémon Go heeft meerdere events in septembermaand

Pokémon Go spelers kunnen in de tweede helft van de septembermaand naar buiten voor een uitgebreide reeks aan evenementen. Naast het vangen van zeldzame Pokémon zijn er ook allerlei monstertjes te vangen uit de Kanto regio.

Pokémon Go met volle septembermaand

Als resultaat van het behalen van de Professor Willow Global Research uitdaging de afgelopen maanden heeft de ontwikkelaar van Pokémon Go nog een reeks aan evenementen gepland. Dit als beloning voor het harde werken van de spelers van de game. Vanaf ongeveer 14 september kan je overal ter wereld de drie legendarische Pokémon Zapdos, Moltres en Articuno tegenkomen in Raid battles.

Pokémon uit de Kanto regio zullen tussen 14 en 30 september ook vaker verschijnen in Raid battles. Vanaf 21 september kan je zomaar Mewtwo tegenkomen in een Raid Battle. Dit is voor het eerst dat deze Pokémon in deze game modus verschijnt. Tot 23 oktober kan je Mewtwo in het spel tegen het lijf lopen. Daarnaast zijn Farfetch’d, Kangaskhan, Mr. Mime en Tauros toegevoegd aan de Alolan Pokémon eieren. Voor deze eieren moet je eerst 7 kilometer lopen voordat mogelijk een van deze nieuwe Pokémon verschijnen.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel