PostNL app 3.6.0: postcode en adres zoeken, internationale leveringen en meer

PostNL heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Android-app. De applicatie was eerder bekend onder de naam PostNL MijnPakket. Met de nieuwe versie van de PostNL-app kan je voortaan zoeken naar een postcode of adres. Het postorderbedrijf heeft echter meer handige functies toegevoegd aan PostNL app 3.6.0.

PostNL app 3.6.0

PostNL heeft een update uitgebracht voor de gelijknamige Android-app. In de nieuwe versie is de interface van de verzonden en ontvangen pakketten verbeterd. In de PostNL-app worden deze niet meer in een lijst weergegeven, maar in losse kaarten. Vanuit de kaarten kan je een zending direct hernoemen, verwijderen of markeren als ‘deze zending komt van mij’.

PostNL app onderweg

Postcode en adres zoeken

Een nieuwe functie in de app is de mogelijkheid om een adres en postcode op te zoeken. Als je wel de postcode weet maar niet het adres, vul je de gegevens in, waarna het desbetreffende adres op de kaart wordt weergegeven. Ditzelfde geldt voor het adres, waarvan je een postcode niet weet.

Internationaal zoeken

In PostNL 3.6.0 kan voortaan gezocht worden naar pakketten die vanuit het buitenland naar jou komen. Je kunt bij ‘Zoek een zending’ het land selecteren waar het pakket vandaan komt. Vervolgens vul je de gegevens in van het internationale pakket.

PostNL app internationaal

De update voor de PostNL-app wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Je kunt de nieuwste versie van de app via onderstaande button downloaden.

PostNL
PostNL
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel