Mediaspeler Poweramp V3 na drie jaar ontwikkelen uitgebracht in Play Store

De ontwikkelaars van mediaspeler Poweramp hebben een grootse update uitgebracht voor de Android-app. Het is een grote update waar in de afgelopen drie jaar aan gewerkt is. Vooral de wijzigingen in het design vallen direct op.

Poweramp V3

In de Google Play Store is Poweramp V3 verschenen, een grootse update waar drie jaar lang aan gesleuteld is. In 2016 verscheen de applicatie als alfa-versie met het nieuwe design en in de tijd erna verschenen er verschillende beta-versies van de nieuwe versie. Nu is de Poweramp update voor iedereen te downloaden.

Poweramp v3

Poweramp heeft met de update een geheel nieuw design gekregen. Tevens is de User Interface verbeterd en ook de manier van bedienen. Nieuw is ook ‘Audio Engine’ waarbij je als gebruiker de hi-res output en de nieuwe equalizer kunt gebruiken. Tevens is Poweramp v3 voorzien van een donker thema. Poweramp v3 bundelt je muziek en video’s die op je smartphone zijn opgeslagen.

De update voor de mediaspeler-app is beschikbaar in de Google Play Store en kan gedownload worden via onderstaande button.

Poweramp Music Player (Trial)
Poweramp Music Player (Trial)
Ontwikkelaar: Max MP
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel