Poweramp: uitgebreide muziekspeler tijdelijk voor €0,10 in Play Store

Poweramp is een erg uitgebreide muziekspeler voor Android. Naast het afspelen van je muziek krijg je een applicatie boordevol mogelijkheden. Op deze manier kan je op de meest fijne manier genieten van je eigen muziek. Nu is de app tijdelijk flink afgeprijsd naar 10 eurocent.

Poweramp voor €0,10

Met Poweramp opent een wereld vol mogelijkheden om van je eigen muziek te genieten. De applicatie beschikt over tal van mogelijkheden, denk aan functies als crossfade, een 10-bands grafische equalizer, ondersteuning voor songteksten en nog veel meer. Een download-functie maakt het mogelijk om ontbrekende elementen in je muziek aan te vullen. Tevens krijg je snel muziek via het vergrendelscherm of via de widgets en kan je snel missende albumcovers downloaden.

Bestandsformaten

Poweramp heeft een brede ondersteuning voor de meest uiteenlopende bestandsformaten. Zo kan de app prima overweg met mp3, maar ook met bijvoorbeeld alac, ogg, wma, flac, wav, tta en nog verschillende andere bestandstypen.

Gratis uitproberen

Om zelf kennis te maken met alle mogelijkheden in Poweramp kan je eerst de trial-versie downloaden. Deze is 15 dagen gratis te gebruiken. De betaalde versie kost tijdelijk 10 eurocent en deze kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Poweramp Full Version Unlocker
Poweramp Full Version Unlocker
Ontwikkelaar:
Prijs: € 8,99
Poweramp Music Player (Trial)
Poweramp Music Player (Trial)
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel