Pre-order Sony Xperia XZ3 begonnen: met gratis premium koptelefoon

Sony heeft het startschot gegeven van een haar pre-order periode voor de nieuwe Sony Xperia XZ3. De nieuwe smartphone is op verschillende gebieden verbeterd, heeft aanraakgevoelige randen en uitgebreide mogelijkheden. Het toestel kan vanaf nu gepre-orderd worden, waarbij je een gratis luxe hoofdtelefoon cadeau krijgt.

Pre-order Xperia XZ3

De nieuwe high-end smartphone van Sony, de Sony Xperia XZ3 werd tijdens de IFA aangekondigd door de Japanse fabrikant. Het toestel doet veel denken aan de Xperia XZ2, het huidige vlaggenschip, maar kent een reeks verbeteringen om beter opgewassen te zijn tegen de concurrentie. Daarbij draait het toestel direct vanuit de doos op Android 9.0 Pie.

Sony Xperia XZ3 pre-order

Het glazen toestel heeft een 6,0 inch Full-HD+ OLED beeldscherm, een 13 megapixel front-camera en razendsnelle Snapdragon 845 octa-core processor. De Sony Xperia XZ3 wordt daarbij bijgestaan door 4GB RAM, 64GB (uitbreidbare) opslagruimte en een 3300 mAh accu. Aan de achterzijde vinden we de 19 megapixel camera vol mogelijkheden; zoals slow-motion filmen in Full-HD, 3D creator, handmatige modus en Smart Launch. Smart Launch zorgt ervoor dat de camera automatisch gestart wordt als je het toestel oppakt en horizontaal houdt.

De Sony Xperia XZ3 is voorzien van Side Sense, een nieuwe functie voor Sony-toestellen. Je kunt tikken aan de zijkant van de telefoon, waarmee acties uitgevoerd kunnen worden. Het is ook mogelijk om sneller in te zoomen op foto’s door te tikken, of om terug te gaan naar een vorig scherm.

Sony Xperia XZ3 headphone

Bestellen

Vanaf 1 oktober, vandaag dus, is de Xperia XZ3 te bestellen. Lang hoef je vervolgens niet op je nieuwe smartphone te wachten, want vanaf vrijdag 5 oktober is hij in Nederland verkrijgbaar en kun je hem thuis verwachten.

Wanneer je nu een pre-order plaatst via één van onderstaande webwinkels, krijg je gratis een Sony WH-1000XM3 headphone ter waarde van 380 euro. Deze hoofdtelefoon is van alle gemakken voorzien en een must voor de muziekliefhebber.

Je kunt de Xperia XZ3 aanschaffen bij;

Alle actuele prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de Xperia XZ3 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel