Foto en promotiemateriaal specificaties Samsung Galaxy S8 Active opgedoken

De volledige lijst met specificaties van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S8 Active is online verschenen. Hiermee weten we precies over welke functies en mogelijkheden de nieuwe robuuste smartphone beschikt. Ook heeft de bekende leaker Evan Blass een render gedeeld van het nieuwe toestel.

Samsung Galaxy S8 Active datasheet

In de datasheet zijn de belangrijkste details van de nieuwe Samsung Galaxy S8 Active te vinden. Het toestel zal net als de eerdere Active-toestellen voorzien zijn van een robuuste (metalen) behuizing. Er zijn dunne schermranden en een display met een grootte van 5,8 inch. De resolutie van het Super AMOLED display is 2960 x 1440 pixels en er wordt gebruik gemaakt van een 18,5:9 beeldverhouding.

Galaxy S8 Active specs

De smartphone is voorzien van 64GB opslagruimte, 4GB RAM en een Snapdragon 835 processor. Daarbij is de telefoon voorzien van IP68-certificering waardoor het tegen water en stof kan. De telefoon heeft een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Allebei hebben ze een diafragmawaarde van f/1.7. De accucapaciteit is met 4000 mAh flink te noemen en er is de mogelijkheid het toestel draadloos op te laden.

De Samsung Galaxy S8 Active is verder voorzien van Bluetooth 5.1, NFC en de mogelijkheid om een geheugenkaart te plaatsen. Het toestel draait op Android 7.0 Nougat en is leverbaar in de kleuren Meteor Gray en Titanium Gold. Ook de eigen assistent Bixby zien we terug bij de S8 Active. Het is nog onduidelijk wanneer de telefoon wordt aangekondigd en of deze ook naar Nederland komt. Onlangs doken al Galaxy S8 Active foto’s op. Onderstaande foto werd van het weekend gedeeld door de bekende leaker Evan Blass.

Samsung Galaxy S8 Active

De collega’s van Android Police hebben de hand weten te leggen op andere nieuwe foto’s van het toestel. Hieronder vind je officiële persfoto’s van de Samsung Galaxy S8 Active.

Samsung Galaxy S8 Active leak

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel