Ravensburger Puzzle: uitgebreide puzzel-game afgeprijsd naar 10 eurocent

Puzzels hoeven we niet langer meer op de keukentafel te maken. Ook op je tablet en smartphone kan je puzzels maken, en hoef je ook niet bang te zijn dat er puzzelstukjes op de grond vallen. De app Ravensburger Puzzle laat je eindeloos puzzelen. De puzzel-game kan je tijdelijk voor een veel lagere prijs aanschaffen. Ideaal voor op vakantie, of gewoon voor onderweg of thuis.

Ravensburger Puzzle

De applicatie Ravensburger Puzzle is een game waarmee je eindeloos kunt puzzelen. Kies je voor de puzzel van de bloem, of toch voor de katten-puzzel? Standaard krijg je zes puzzels gratis. Je kunt daarbij zelf kiezen uit hoeveel puzzelstukjes de puzzel moet bestaan. Je kan de ondergrond aanpassen bij het maken van een puzzel en de achtergrondmuziek uitkiezen. Uiteraard wordt je voortgang opgeslagen zodat je op een later moment verder kunt met het aanleggen van de puzzel.

Dankzij zogenoemde coins, ofwel munten kan je nieuwe puzzels kopen. En je hebt bij het opstarten van de game al een aantal munten in bezit, 350 om precies te zijn. Een nieuwe puzzel kost 99 coins, soms zijn er ook gratis puzzels beschikbaar. Aan de Ravensburger Puzzle app kan je je Google Play Games-account koppelen zodat je je punten met die van je vrienden kunt vergelijken. Voor de applicatie zelf is verder geen internetverbinding noodzakelijk en kan je dus ook prima offline de game spelen.

Ravensburger Puzzle

Downloaden

Zoals gezegd is Ravensburger Puzzle tijdelijk afgeprijsd naar 0,10 eurocent. Normaal kost de app je 2,99 euro. De puzzel-app kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Ravensburger Puzzle
Ravensburger Puzzle
Ontwikkelaar: Ravensburger Verlag GmbH
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel