Razer introduceert smartphone met snel 120Hz-display: de perfecte game-smartphone

Razer heeft haar eerste smartphone geïntroduceerd met als één van de belangrijkste features; een 120Hz scherm. Razer is een belangrijke naam in de game-industrie waarvoor het diverse producten maakt, het is dan ook niet vreemd dat de Razer Phone als echte game telefoon op de markt wordt gezet.

Razer Phone

De Razer Phone is de eerste telefoon uit handen van Razer. Begin dit jaar nam Razer het bedrijf Nextbit over die al eerder een smartphone op de markt heeft gebracht. In het toestel zijn wat kenmerken van de Nextbit telefoon terug te vinden.

De Razer Phone beschikt over een zeer uitgebreide featureset waaronder de Qualcomm Snapdragon 835 chip en 8GB werkgeheugen. Daarnaast is er ruimte voor 64GB aan multimedia en games op het toestel. Razer heeft de smartphone uitgerust met een Ultramotion-display, het scherm heeft een vernieuwingsfrequentie van 120Hz. Hierdoor zijn beelden extra vloeiend en zal je de Razer Phone niet snel betrappen op haperingen. De vernieuwingsfrequentie past zich ook automatisch aan naar wat er op het scherm te zien is.

Razer Phone

Om de juiste game-ervaring neer te zetten meet het scherm 5,7 inch met een schermresolutie van 1440p. Verder beschikt de Razer Phone over een dubbele 12 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel front-camera. Initieel heeft de telefoon Android 7.1.1 Nougat maar krijgt in het eerste kwartaal van 2018 de upgrade naar Oreo. Aan het toestel hangt wel een high-end prijskaartje van 750 euro en zal in diverse landen in Europa te verkrijgen zijn, waaronder Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Denemarken. In de Benelux zijn voorlopig nog geen winkels te vinden die de Razer Phone gaan verkopen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel