Reclamefolder app update brengt lijstjes, nieuw design en verbeteringen

De Reclamefolder app krijgt een grote update vol met verbeteringen en nieuwe functies. Zo is er onder andere een vernieuwd design en kan je nu direct aanbiedingen opslaan in je lijstjes. Verder zijn er nog verschillende andere verbeteringen doorgevoerd in de app van Reclamefolder. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

Reclamefolder app

De ontwikkelaars van Reclamefolder.nl zijn begonnen met het updaten van de Android-app. In de nieuwe versie zijn verschillende verbeteringen te vinden, waarbij het nieuwe design direct opvalt. Het geheel oogt een stuk strakker en je kunt nu sneller nieuwe en favoriete folders bekijken en zoeken naar de winkels.

Reclamefolder app

Folders en lijstjes

Ook kan je dankzij de menu-opties makkelijker schakelen tussen folders, kortingsbonnen, klantenkaarten en je lijstjes. Deze lijstjes zijn overigens ook nieuw. Je kunt meerdere lijstjes aanmaken in de Reclamefolder app. Hierin kan je aanbiedingen die je tegenkomt in de folders opslaan en eventueel gebruiken voor tijdens het doen van boodschappen. Je kunt zoveel lijstjes aanmaken als je zelf wilt. Ook kan je deze hernoemen en weer verwijderen.

Aanbiedingen

In de nieuwe versie van de Reclamefolder app is er voortaan een verbeterde weergave van de aanbiedingen. Vanuit het aanbieding-venster kan je direct deze delen met je vrienden of hem toevoegen aan je lijstje en bewaren. Wanneer een aanbieding ook via de website van de aanbieder beschikbaar is, kan je deze eventueel direct via die website bestellen.

Korting en klantenkaarten

Via het tabje ‘Korting’ vind je niet alleen kortingsbonnen voor verschillende winkelketens, je vind er ook de klantenkaarten. Sinds enige tijd is de klantenkaart-functie beschikbaar in de Reclamefolder app. Je bonuskaart, voordeelpas van de bouwmarkt of andere klantenkaarten van winkelketens kan je gemakkelijk opslaan in deze applicatie.

Downloaden

De update voor de Reclamefolder app wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Downloaden van de app kan via onderstaande button.

Reclamefolder: Alle Folders en
Reclamefolder: Alle Folders en
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel