RedRoom app update met virtual reality klaar voor The Voice of Holland 2016

Voor het nieuwe seizoen van The Voice of Holland 2016 is de RedRoom app voorzien van een update. De focus op het nieuwe TVOH seizoen ligt op virtual reality. Tevens kan je met de Thuiscoach game zelf voorspellen welke kandidaten de volgende ronden halen. We zetten de details van de nieuwe RedRoom app voor je op een rij.

RedRoom app

Op vrijdag 21 oktober 2016 begint het nieuwe seizoen van de talentenjacht The Voice of Holland. Met de TVOH RedRoom app kan je alles op de voet volgen van seizoen 7. Niet alleen kan je alle nummers en video’s bekijken van de verschillende optredens, je kunt er nog veel meer mee doen.

RedRoom app

Virtual Reality

Net als bij eerdere talentenjacht Dance Dance Dance kan je nu ook bij The Voice of Holland je VR-bril pakken. In de RedRoom app kan je plaatsnemen in de stoel van de coach, je stem opwarmen met de zangcoach, de visagie bezoeken en zelf het podium betreden. Dit alles middels virtual reality.

Redroom app virtual reality

Thuiscoach game

Met de Thuiscoach game in de RedRoom app kan je buiten de uitzending om fragmenten bekijken van de kandidaten. Het gaat hierbij om optredens die vrijdagavond uitgezonden zullen worden. Door te voorspellen welk talent doorgaat en waar dus voor gedraaid wordt, kan je prijzen winnen. Tijdens de uitzending van The Voice of Holland kan je voorspellen voor welke coach de kandidaat zal kiezen om mee verder te gaan.

Thuiscoach game

The Voice of Holland 2016

Het zevende seizoen van TVOH heeft ook een aantal nieuwe juryleden. In de jury van The Voice of Holland 2016 zitten Guus Meeuwis, Waylon, Ali B en Sanne Hans (Miss Montreal). De eerste aflevering is vrijdag 21 oktober om 20:30 op RTL 4.

Downloaden

De nieuwe RedRoom app voor 2016 kan je downloaden voor Android uit de Google Play Store via onderstaande button.

The voice of Holland app
The voice of Holland app
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis

Foto via RTL

Lees ook

Reageer op dit artikel