‘Renders van nieuwe Pocophone F2 opgedoken, met pop-up camera’

Poco is het budgetmerk van Xiaomi en scoort goed met de Pocophone F1. Dit betaalbare toestel zit vol met high-end specificaties en de telefoon krijgt een opvolger. We zien renders van de nieuwe Pocophone F2.

Pocophone F2 renders

Xiaomi, of misschien beter gezegd Poco, werkt aan een opvolger voor de Pocophone F1. Deze smartphone kent high-end specificaties en een erg gunstig prijskaartje. Tijd dus voor een opvolger. Het toestel is opgedoken onder de naam Redmi K20 en zal gezien eerdere geruchten mogelijk in India de naam Poco F2 krijgen.

Pocophone F2 render

Als de berichten kloppen, krijgt het toestel een OLED-beeldscherm waarbij een vingerafdrukscanner in het beeldscherm geïntegreerd is. Daarbij heeft de smartphone een Snapdragon 855 processor, een 4000 mAh accu en een pop-up camera. Deze camera schuift naar buiten aan de bovenkant van de smartphone.

De Pocophone F2 krijgt een triple-camera, waaronder een 48 megapixel Sony-sensor die we ook zagen bij de Xiaomi Mi 9 en de OnePlus 7 Pro. Het is niet bekend wanneer de tweede generatie van de Pocophone aangekondigd wordt. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel