Pocophone F1 en Xiaomi-toestellen krijgen integratie Google Lens

Xiaomi rolt voor verschillende modellen een update uit voor de camera-app. De camera toepassing op onder andere de Pocophone F1 wordt voorzien van integratie voor Google Lens.

Google Lens voor Pocophone

De camera-app voor verschillende Xiaomi-apparaten wordt uitgebreid met nieuwe functionaliteit. De Pocophone F1, Redmi Note 7 en Redmi Y2 wordt de camera-app voorzien van Google Lens-integratie. Voorheen moest je hiervoor apart de Google Lens app gebruiken, maar dat hoeft met de komende update niet meer.

Google Lens Xiaomi

Google Lens kan gebruikt worden voor het scannen van QR-codes, het vertalen van teksten in een andere taal en het herkennen van beelden. Hierdoor kun je relevante resultaten krijgen bij het nemen van een foto van bijvoorbeeld een bekend object, een boek, dieren of iets anders. Tevens kun je snel een foto maken van een visitekaartje en de details vervolgens opslaan, of een foto maken van een datum en hiervoor een agenda-item aanmaken.

De update wordt vanaf nu uitgerold voor de toestellen. De functie kan teruggevonden worden in de camera-app in het menu.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel