Xiaomi komt met speciale aankondiging voor Benelux

Op 28 maart komt Xiaomi met een speciaal persevenement. Het event is speciaal bedoeld voor de Benelux. Wat kunnen we van Xiaomi verwachten in Nederland, België en Luxemburg?

Xiaomi Benelux Event

Xiaomi werkt sinds enige tijd samen met verschillende partijen. In Nederland worden bij verschillende webwinkels de toestellen aangeboden, en Xiaomi-producten zijn zo nu en dan te vinden in de winkels van Kruidvat. Echter is de animo voor het bedrijf groot genoeg om het breder aan te pakken, en dat lijkt Xiaomi nu zelf ook door te hebben.

Xiaomi Mi 9

In een uitnodiging heeft Xiaomi het over een speciale Xiaomi Launch voor de Benelux. Dit event vindt plaats op 28 maart in onze eigen hoofdstad, Amsterdam. Het lijkt ons niet dat we hier echt nieuwe producten zullen gaan tegenkomen, maar we verwachten wel meer informatie over wat Xiaomi met Nederland en België (en Luxemburg) wil gaan doen. Mogelijk wil het bedrijf hier meer zichtbaar worden. In verschillende landen heeft Xiaomi een eigen webwinkel, maar in Nederland is dat nog niet het geval. Wellicht heeft Xiaomi daar plannen voor.

Xiaomi Benelux 28 maart

Naar verwachting wil Xiaomi niet alleen met smartphones de Nederlandse markt veroveren. Het merk zou ook verschillende andere producten willen laten zien. Als er meer te melden is over de Xiaomi launch voor de Benelux, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel