Xiaomi brengt Mi 9 uit in heel bijzondere regenboogkleur

Xiaomi heeft een aantal verfblikken opengetrokken. Dit doet het bedrijf om de Xiaomi Mi 9, het nieuwste toptoestel van de fabrikant, in nieuwe kleuren te verven. Het is een opvallende kleur die we nog niet eerder ergens gezien hebben.

Mi 9 in de verf gedoopt

Enige tijd geleden werden de Xiaomi Mi 9 en Mi 9 SE. Tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress presenteerde Xiaomi ook de komst van de Mi 9 naar Europa, en kunnen we hem in Nederland inmiddels aanschaffen. Xiaomi heeft echter nog meer plannen met de Mi 9. De smartphone komt in nog eens twee bijzondere kleuren op de markt.

Xiaomi Mi 9 Rainbow

Fabrikanten experimenteren steeds meer met de kleuren voor hun smartphone. Waar eerder gradient-toestellen bijzonder waren, lijkt Xiaomi met de Mi 9 nog een stapje verder te gaan. De foto’s die we nu zien worden gedeeld door Donovan Sung van Xiaomi. Het toestel lijkt onder een bepaalde lichtinval over een regenboogkleur te beschikken met rood, groen, geel, blauw, oranje en paars. Onder een andere hoek oogt het weer een stuk rustiger, zoals je hieronder kunt zien.

Xiaomi Mi 9 kleur 2

Het is niet bekend wanneer Xiaomi de nieuwe kleur, waar nog geen naam voor is, uitbrengt. Ook is nog helemaal niet zeker dat we dit toestel ook in deze kleur in Nederland kunnen verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel