Xiaomi Redmi Go met Android Go verkrijgbaar in Nederland

In Nederland kun je vanaf nu de Xiaomi Redmi Go aanschaffen. De smartphone werd halverwege deze maand door de Chinese fabrikant gepresenteerd. Het is een voordelig geprijsd toestel met Android Go.

Xiaomi Redmi Go in Nederland

De Xiaomi Redmi Go is vanaf nu verkrijgbaar in ons land. Het toestel werd zo’n twee weken geleden aangekondigd. De smartphone is voorzien van Android Go, een aangepaste versie van Android, bedoeld voor toestellen met minder krachtige hardware.

Xiaomi Redmi Go

De Redmi Go is dan ook niet bedoeld voor degenen die alles met een smartphone wil doen. Er is slechts 1GB RAM-geheugen en 8GB opslagruimte. Dit geheugen kan bijvoorbeeld voor je foto’s wel uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 128GB. Verder is er een Snapdragon 425 quad-core processor en 3000 mAh accu.

Xiaomi levert de Redmi Go met een 5,0 inch HD-display, dual-sim + geheugenkaart ondersteuning en een 5 megapixel front-camera. Achterop zit nog een 8 megapixel camera, samen met een LED-flitser en autofocus. Uiteraard is er WiFi aanwezig en draait het toestel op Android 9 Pie Go.

Op dit moment is het toestel enkel verkrijgbaar bij Belsimpel, voor een bedrag van 99 euro. Een ander toestel met Android Go is bijvoorbeeld de Nokia 2.1.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel