RET Real Time App geeft live tijden openbaar vervoer

De RET, het openbaar vervoersbedrijf in Rotterdam, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht. RET Real Time App geeft vanaf nu de actuele vertrektijden van metro’s, bussen en trams. Daarnaast heeft de app nog een aantal handige mogelijkheden.

RET Real Time App

Het Rotterdamse OV-bedrijf RET heeft voor Android een nieuwe applicatie uitgebracht in de Play Store, in Material Design. RET Real Time App geeft je inzicht in de actuele vertrektijden van de gekozen halte en meldt daarbij ook verstoringen en omleidingen van de lijnen die je regelmatig reist.

RET Real Time App Rotterdam

Wanneer er sprake is van vertraging of omleiding, kan je momenten instellen dat je daarvan een alert wil ontvangen. Op deze manier wordt je tijdig geïnformeerd.

RET Real Time App Rotterdam

In de RET Real Time App is ook een kaart te vinden met daarbij de haltes die zich in de buurt bevinden. De kaart geeft verder de exacte locatie weer van waar de bus, metro of tram zich bevindt. Daarbij kan je met de applicatie ook de reisplanner gebruiken, die je reis door heel Nederland kan plannen en dus niet alleen voor Rotterdam is.

RET Real Time App Rotterdam

De RET heeft verder het tabblad RET Klantenservice verwerkt in de app. Hier kan je veelgestelde vragen vinden en contactinformatie raadplegen. Je vindt er verder een overzicht van RET Servicepunten, informatie voor gevonden voorwerpen en een link die je leidt naar het teruggaveformulier.

RET Real Time App Rotterdam

RET Real Time App is vanaf nu kosteloos te downloaden uit de Play Store, via onderstaande button.

Bekijk ook:

RET Real Time
RET Real Time
Ontwikkelaar: RET
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel