Routeradar 3.1.0 update brengt offline kaarten voor heel Europa

De ontwikkelaars van de navigatie-app Routeradar hebben een update uitgebracht voor de applicatie. Vanaf nu kan je gebruik maken van offline kaarten in heel Europa. Ook zijn er andere verbeteringen doorgevoerd in Routeradar 3.1.0.

Routeradar 3.1.0

Er is een update uitgebracht voor de Routeradar applicatie voor Android. Met Routeradar 3.1.0 zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Je kunt de applicatie nu overal offline gebruiken. Vanaf nu vind je in Routeradar offline kaarten voor heel Europa. Hier moet je wel Pro-gebruiker voor zijn en dit kost 4,99 euro per jaar.

Routeradar 3.1.0

Tevens zijn er andere verbeteringen doorgevoerd in de Routeradar app. Het is vanaf nu mogelijk om sneller te zoeken naar adressen in alle Europese lanen. Voor Pro-gebruikers is het mogelijk om ook offline zoekopdrachten uit te voeren. Er is tevens een optie toegevoegd die het mogelijk maakt om de navigatiestem uit te schakelen. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de stabiliteit en is een navigatie-bug met af- en opritten opgelost.

Update downloaden

De update voor de Routeradar app, naar versie 3.1.0 kan gedownload worden uit de Play Store. De update staat voor je klaar via onderstaande button.

Routeradar Nav Files Flitsers
Routeradar Nav Files Flitsers
Ontwikkelaar: Mobility Mixx
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel