Sneeuwradar vanaf nu weer beschikbaar in de Buienradar app

De ontwikkelaars van de handige weer-app Buienradar hebben een update uitgebracht voor de app. Met de winter in het vooruitzicht en de voorzichtige eerste winterse dagen, is de Buienradar app voorzien van de sneeuwradar. Hiermee zie je precies waar en wanneer er sneeuw wordt verwacht.

Sneeuwradar in Buienradar

In de app van Buienradar kan je vanaf nu de radar raadplegen voor de sneeuw. De sneeuwradar is te vinden bij de rest van de radarbeelden. Druk hiervoor op de soort neerslag, linksonder in beeld. Je kunt ervoor kiezen om de sneeuwradar de weergave van het afgelopen uur te laten tonen, of voor de komende 24 uur. De sneeuw in de Buienradar app is te herkennen aan de geel-oranje kleur.

De update voor de Buienradar app lost ook problemen op die sommige gebruikers hadden rondom het bevestigen van de voorwaarden. Tevens sluiten de tijden voor de alerts beter aan bij algemeen gebruik en zijn enkele bugs opgelost.

Downloaden

Je kunt de nieuwste update van de Buienradar app downloaden uit de Play Store, via onderstaande button. Raadpleeg ook onze uitgebreide onafhankelijke weer-app test 2016, waarbij we onderzoek doen naar de beste weer-app.

Buienradar - weer
Buienradar - weer
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel