RunKeeper 6.0: meer Material Design en verbeteringen voor fitness-app

RunKeeper 6.0 is uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwste versie van de hardloop- en fitness-app is voorzien van nog meer Material Design en verschillende verbeteringen. Van de zomer kreeg de iOS-app van RunKeeper al de update naar versie 6.0 met een vernieuwd design en een groot aantal verbeteringen.

RunKeeper 6.0

RunKeeper heeft haar Android-applicatie een update gegeven.In maart kreeg RunKeeper al een update met Material Design, maar de nieuwste versie van de fitness-app heeft een verder uitgetekend Material Design. Daarmee heeft RunKeeper ook afscheid genomen van de tabbladen in de app. De functies die voorheen in de tabbladen te vinden waren, zijn nu verzameld in het uitschuifbare hamburger-menu van de app.

Nieuw in RunKeeper 6.0 zijn ook de icoontjes bij de verschillende onderdelen in het menu. Ook de kleuren zijn nu meer turquoise dan blauw gemaakt in 6.0. De update voor RunKeeper 6.0 wordt gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Het kan dus even duren totdat je de nieuwste versie van de app kunt downloaden.

Bekijk ook: De 8 beste hardloop-apps voor Android

Runkeeper - GPS Rennen Lopen
Runkeeper - GPS Rennen Lopen
Ontwikkelaar: ASICS Digital, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel