Runtastic 7.0 brengt Google Play Music-integratie, afspeellijsten en gratis muziek

De sport-app Runtastic heeft een update ontvangen naar versie 7.0. Runtastic 7.0 kan niet alleen voor hardlopen maar ook voor andere sporten gebruikt worden. De nieuwe update brengt integratie voor Google Play Music met een cadeautje voor de gebruikers van de app.

Runtastic 7.0

Runtastic is een populaire applicatie om je sportprestaties bij te houden. Het was altijd al mogelijk om je eigen muziek in te laden, maar voor het gebruik van Google Play Music is de app nu nog prettiger in gebruik. De mogelijkheid om Google Play Music te gebruiken tijdens het sporten zie je direct op het startscherm.

Google Play Music

Niet alleen kan je je eigen muziek beluisteren, je kunt ook de vooraf samengestelde afspeellijsten gebruiken. Deze workout-playlists zijn speciaal gemaakt voor tijdens het sporten. Zo is er bijvoorbeeld een lijst met 130 beats per minuut tracks, zodat je lekker op tempo wordt gehouden met het sporten.

Als cadeautje kan je twee maanden lang onbeperkt en gratis muziek luisteren via Google Play Music. Na die twee maanden betaal je 9,99 euro per maand. De update kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

adidas running: Ren en Sporten
adidas running: Ren en Sporten
Ontwikkelaar: Adidas Runtastic
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel