Runtastic Results: nieuwe app voor liefhebbers van fitness

Runtastic, bekend van de populaire gelijknamige fitness-app heeft een nieuwe toepassing uitgebracht voor Android. Het gaat om de app Runtastic Results. Met deze applicatie kunnen zowel beginnende als fanatieke fitness-liefhebbers zichzelf een stuk fitter maken in 12 weken tijd. Dit aan de hand van een eigen schema met trainingen. Verbeter je uithoudingsvermogen, je conditie en je krachten met de Runtastic Results app.

Runtastic Results

Runtastic Results is een nieuw uitgebrachte fitness-app. Met de app kan je je gehele lichaam trainen en jezelf fitter maken. In de applicatie kan je een plan volgen van 12 weken met daarin een reeks work-outs. Je hebt hiervoor geen aparte fitness-toestellen nodig maar alleen je eigen lichaam en de app. Iedere training duurt 15 á 45 minuten en kan ook later ingehaald worden.

Aan de hand van de ingevulde informatie wordt het een persoonlijk trainingsplan die op jouw lichaam is afgestemd. Runtastic Results moet er voor zorgen dat je je fitter voelt, je uithoudingsvermogen verbetert en ook om wat gewicht te verliezen. Ook zitten er opdrachten tussen voor krachttraining, het opbouwen van spiermassa en het verbranden van vet. Ook zijn er video’s beschikbaar waarmee je de trainingen beter kunt oefenen.

Runtastic Results

Runtastic Results is gratis beschikbaar in de Play Store. Het gepersonaliseerde trainingsschema kost 2,33 euro per week voor een maand of 1,17 euro per week als je voor 1 jaar het afsluit. Bepaalde video’s zijn gratis beschikbaar in de applicatie. Met je account krijg je ook inzicht via de website in je voortgang en kan je ook de gegevens uit de eigen Runtastic-app bekijken. Eerder werd Runtastic overgenomen door Adidas.

adidas Training: Home Workout
adidas Training: Home Workout
Ontwikkelaar: Adidas Runtastic
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel