SAIL Amsterdam 2015 app uitgebracht vol informatie

Vanaf nu is de SAIL Amsterdam 2015 app beschikbaar. SAIL 2015 is een nautisch evenement waarbij je de mooiste dingen voorbij ziet komen uit de scheepvaart. De SAIL app geeft je alle informatie die van pas komt en heeft daarnaast nog meer te bieden, waaronder live webcams.

SAIL 2015

De organisatie van SAIL Amsterdam heeft een officiële app uitgebracht voor het vijfdaagse evenement SAIL. Meer dan 600 schepen varen door het Noordzeekanaal en meren vervolgens af in en rond de IJhaven van Amsterdam. Door heel Amsterdam zijn er activiteiten georganiseerd. SAIL Amsterdam wordt één keer in de vijf jaar gehouden en er komen iedere keer meer dan een miljoen mensen op af.

SAIL 2015 app

In de SAIL app kan je uitgebreide informatie vinden over schepen en posities. De app geeft ook inzicht in het programma met de activiteiten, optredens en locaties. SAIL Live geeft je toegang tot livestreams, waarbij webcams bekeken kunnen worden die op het terrein hangen. Het terrein van SAIL is onderverdeeld in ‘oceanen’ waarbij elke oceaan een eigen thema heeft, ook hierover vind je alle informatie in de app.

SAIL Amsterdam 2015 App

Natuurlijk vind je in de app ook de SAIL plattegrond en kan je de looproutes volgen, zodat je niks hoef te missen van het evenement. Tot slot geeft de SAIL app je het laatste nieuws en vind je de veiligheidsregels die gelden op het water. Speciaal aan de app is dat middels bluetooth gebruikers op 19 augustus van tien bijzondere schepen interessante informatie vinden, als je hier langs loopt. Als je graag naar SAIL Music Marina wil, dan kan je via de app kaartjes kopen en ook kan je met “waar ben ik?” dingen in je omgeving vinden.

SAIL Amsterdam 2015 App

Wil je ook de SAIL Amsterdam app op je smartphone? Download dan de Android-app van SAIL gratis via onderstaande button.

SAIL
SAIL
Ontwikkelaar: Xeed B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel