‘Samsung toont op 20 februari niet alleen S10, ook vouwbare Galaxy F’

Nieuwe informatie is binnengekomen over de vouwbare smartphone van Samsung. Eerder verscheen al het nieuws dat Samsung de Galaxy S10 presenteert op 20 februari, daar komt dus nu nog een toestel bij.

Vouwbare Samsung op 20 februari

In de afgelopen week werd de teaser van de Galaxy S10 gedeeld door Samsung. Hieruit konden we een aantal dingen opmaken. De Galaxy S10-serie, mogelijk bestaande uit drie toestellen, zal op 20 februari aangekondigd worden. Dit zal dus op een eigen event gebeuren en niet tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Het Amerikaanse The Wall Street Journal laat weten dat Samsung nog meer in petto heeft die dag. Volgens bronnen zou Samsung ook het definitieve model laten zien van de opvouwbare smartphone. Dit ligt op zich best voor de hand. Huawei zou namelijk op het Mobile World Congress haar vouwbare toestel willen tonen, en Samsung wil hierdoor de Chinese fabrikant een stap voor zijn.

Samsung foldable smartphone

Mogelijk krijgt de telefoon de naam Galaxy F, wat dan weer staat voor Fold. In november afgelopen jaar toonde Samsung al een prototype van het toestel, gehuld in een case waardoor je eigenlijk nog met veel vragen bleef zitten. Als de berichten kloppen, krijgt het toestel een scherm dat uitgeklapt 7,3 inch groot is. De smartphone zou verder over twee accu’s beschikken met een gezamenlijke capaciteit van 5000-6000 mAh. Ook wordt gesproken over een Exynos 9820 processor en 8GB werkgeheugen. De smartphone zou een prijs krijgen van circa 1800 dollar, wat 1570 euro is.

Alle details over de vouwbare smartphone zullen we op 20 februari te horen krijgen, zo is nu de verwachting.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel