Samsung voegt 27 eigen (belangrijke) patches toe aan november-update

Google bracht deze week de beveiligingsupdate van november uit. Fabrikanten kunnen hiermee aan de slag. Samsung zelf heeft ook nog belangrijke veiligheidspatches toegevoegd; dit zijn ze.

Samsung: beveiligingsupdate november

Nadat van de week de beveiligingsupdate van november was aangekondigd, gaan fabrikanten deze naar een aantal van hun devices uitrollen. Zo ook Samsung. Het gaat voor verschillende toestellen om een belangrijke beveiligingsupdate. Vorige maand dichtte Google een kwetsbaarheid waarbij in het ergste geval cybercriminelen toegang konden verkrijgen tot de telefoon. Terwijl Google dat met de patch van oktober voor de Pixel-devices heeft opgelost, heeft Samsung nu met de november-update aangepakt.

Samsung Galaxy S10e ervaringen

Daarnaast heeft de Koreaanse fabrikant nog meer zwakkere plekken aangepakt. Een aantal zijn bedoeld voor bepaalde componenten in de telefoon zoals een WiFi-module en er is een definitieve (extra) fix voor het beveiligingsprobleem met de vingerafdrukscanner. In totaal heeft Samsung nog 27 toevoegingen gedaan aan de beveiligingsupdate. Niet al deze patches zijn overigens voor Europese toestellen, een aantal zijn voor in China uitgebrachte devices.

Voor een aantal toestellen is de update al te downloaden, voor een ander aantal wordt deze binnen afzienbare tijd verwacht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 650,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 423,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel