Samsung Galaxy S10-serie krijgt grote update met veel nieuwe functies

Er staat een nieuwe update klaar voor de toestellen uit de Galaxy S10-serie van Samsung. Het bedrijf voorziet de high-end smartphones van 2019 van een reeks nieuwe functies, waaronder verbeteringen in de camera.

Galaxy S10-serie met grote update

Samsung heeft voor de Galaxy S10, S10e en S10+ een grote update klaargezet. De update, welke vanaf nu ook in Nederland uitgerold wordt, brengt een reeks nieuwe features naar de toestellen. Hoewel we het hebben over een grote update, is de omvang vrij beperkt gebleven; iets meer dan 280MB. Echter heeft de changelog genoeg te melden over de nieuwe software-versie.

Allereerst zijn er verbeteringen voor de camera. Vanaf nu kun je de slow-motion functie gebruiken met de front-camera aan de voorzijde van de telefoon. Een andere verbetering is Intelligent WiFi 1.5. Dit omvat een aantal nieuwe functies. Denk aan de Auto-hotspot functie en tips voor WiFi. Met de nieuwe update voor de Galaxy S10, S10e en S10+ is ook de mogelijkheid toegevoegd om eenvoudig externe apparaten, die verbonden zijn met je smartphone, te bedienen. Tot slot is het algoritme van de vingerafdrukherkenning verbeterd.

Samsung Galaxy S10+ camera

Het is een update met aardig wat nieuwe functies. Toch brengt het geen nieuwe beveiligingsupdate. We hopen dat Android 10 snel uitgerold wordt voor de smartphones. Google gaf eerder aan dat Samsung nog dit jaar de update naar Android 10 uit zou gaan rollen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 626,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 632,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel