Samsung brengt Always On Display app uit in Play Store

Samsung heeft een nieuwe Android-app uitgebracht in de Google Play Store. Het gaat om de Always On Display app van Samsung, die gebruikt kan worden op verschillende toestellen van de fabrikant.

Always On Display app

De Samsung Always On Display app maakt het mogelijk voor Samsung om sneller updates uit te rollen voor de systeem-app. Het Always On Display geeft informatie door zoals meldingen, agenda-items, de muziekspeler, notificaties en meer door als je je telefoon niet gebruikt. Je kunt met de app de verschillende instellingen beheren, net als nu al mogelijk is in het menu met instellingen.

Always On Display app

Samsung heeft de Always On Display app voorzien van ondersteuning voor de Clear View Cover. Je kunt FaceWidgets aanpassen, de content bepalen, tekst en afbeeldingen pinnen zodat je bijvoorbeeld een herinnering hieraan kunt toevoegen en thema’s instellen voor het scherm.

Op dit moment is de AOD app alleen beschikbaar voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ beschikbaar. Mogelijk volgen de Galaxy S7 en S7 Edge later nog. Je kunt de applicatie downloaden via onderstaande button, mits je over de Samsung smartphone beschikt

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel