Samsung Galaxy S8(+): beveiligingsupdate mei 2017 beschikbaar in Nederland

Samsung rolt voor haar nieuwste vlaggenschip een nieuwe update uit. Het gaat om beveiligingsupdate mei 2017 voor de Samsung Galaxy S8 en ook de Galaxy S8+. De update is vanaf nu beschikbaar in Nederland. Naast de beveiligingsupdate worden enkele andere verbeteringen doorgevoerd.

Galaxy S8: beveiligingsupdate mei 2017

Er staat een software-update klaar voor de Samsung Galaxy S8. In Nederland is de fabrikant begonnen met het uitrollen van beveiligingsupdate mei 2017. Deze security-patch dicht vele tientallen lekken en brengt vele verbeteringen in Android en we raden je daarom ook zeker aan de update te installeren.

Software-update Galaxy S8 Plus

Begin mei werd beveiligingsupdate mei 2017 vrijgegeven door Google. Voor de unbranded Galaxy S8 (PHN) is de update vanaf nu beschikbaar. Op dit moment is voor de Galaxy S8+ de firmware-update nog niet beschikbaar, maar dit zal niet heel lang meer op zich laten wachten.

Update 13:00 uur: de update wordt nu ook uitgerold voor de Samsung Galaxy S8+. In de changelog zien we ook nog andere verbeteringen naast de beveiligingsupdate. Zo is de stabiliteit met een SD-geheugenkaart verbeterd en ook de stabiliteit in de verbinding met een Bluetooth-apparaat is verbeterd met de update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel