Samsung rolt beveiligingsupdate november 2018 uit voor Galaxy S9 en S9+

De twee toptoestellen van Samsung, de Galaxy S9 en S9+, worden vanaf nu bijgewerkt met een nieuwe security-patch. De fabrikant brengt beveiligingsupdate november 2018 uit in Nederland voor de smartphones.

Galaxy S9: beveiligingsupdate november

Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy S9 of S9+ dan is er goed nieuws te melden. Samsung heeft voor de twee toestellen een nieuwe security-patch vrijgegeven die je als update kunt downloaden op je smartphone. Het gaat om beveiligingsupdate november 2018 die enkele tientallen kwetsbaarheden in de beveiliging van Android aanpakt.

Samsung Galaxy S9 beveiligingsupdate november 2018

Gebruikers laten ons weten dat de update een grootte heeft van ruim 250MB. Het is aan te raden de update te installeren omdat het belangrijke verbeteringen bevat voor de beveiliging van je telefoon. In de changelog van de update wordt ook verteld dat er andere verbeteringen zijn doorgevoerd. Dit zien we onder andere terug bij de camera, waar de helderheid van gezichten in een omgeving met achtergrondverlichting is verbeterd. Ook zijn bugs opgelost en optimalisaties doorgevoerd.

Zodra de update voor jouw S9 beschikbaar is, duikt hiervan een notificatie op. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel