Samsung brengt Galaxy S10 en S10+ uit in het rood

Er staat een nieuwe kleur op de planning voor het high-end vlaggenschip van Samsung. Zowel de Galaxy S10 als de S10+ komen in het rood beschikbaar.

Galaxy S10 in het rood

De Samsung Galaxy S10-serie is al reeds verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Koreaanse fabrikant wil nu nog een kleur toevoegen aan het gamma voor de Galaxy S10 en de Galaxy S10+. Op de foto’s zien we het toestel in de kleur Cardinal Red.

De informatie over de nieuwe kleur is afkomstig van een Duitse bron die doorgaans goed op de hoogte is van het laatse smartphonenieuws. Samsung zelf heeft de kleur nog niet officieel aangekondigd, maar dit zal niet heel lang meer duren.

Samsung galaxy s10 rood

Overigens is het niet bekend of de telefoon in deze kleur ook naar Nederland komt. Doorgaans kiezen fabrikanten ervoor om nieuwe kleuren alleen in bepaalde markten uit te brengen. Zodra er hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte. De specificaties van de roodgekleurde smartphones zullen in ieder geval gelijk zijn aan die van de andere kleuren toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 636,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel