‘Samsung Galaxy A-serie (2018) krijgt dual-camera’

De volgende edities van de Galaxy C-serie en Galaxy A-serie krijgen een verbeterde camera. De modellen van Samsung zullen namelijk volgens de nieuwe berichten namelijk van een dual-camera voorzien zijn. Vermoedelijk krijgt de Galaxy A (2018) serie de dubbele camera.

Dual-camera voor Galaxy A-serie

Samsung komt bij de volgende edities van de Galaxy A-serie en C-serie met een dual-camera voor de toestellen. De informatie hierover is afkomstig van een doorgaans goed geïnformeerde bron die vaker juiste informatie brengt over Samsung-smartphones. In een tweet meldt de bron dat ‘de volgende A een dual-camera krijgt’. Het is hierbij nog niet helemaal zeker of het gaat om een Galaxy A9 (2017) of inderdaad de Galaxy A-serie (2018). Ook de C-serie krijgt een dual-camera, maar deze serie wordt niet in Nederland gevoerd.

Samsung Galaxy A 2018 dual-camera

De huidige A-serie beschikt overigens ook al over een prima camera, zo schreven we in de Samsung Galaxy A3 (2017) review. De huidige Galaxy A3 en Galaxy A5 (2017) zijn momenteel op de markt en zijn voorzien van prima specificaties en hebben een waterdichte behuizing. Alle details over deze toestellen vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s van de twee smartphones.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel