Samsung Galaxy A3 (2016): update Android 6.0.1 Marshmallow bereikt Nederland

Eind augustus verscheen voor de Galaxy A5 (2016) van Samsung de update naar Android 6.0.1 Marshmallow. Voor het kleinere broertje, de Samsung Galaxy A3 (2016) is nu ook begonnen met het uitrollen van de Marshmallow-update in Nederland. De update brengt verschillende verbeteringen met zich mee zoals aanpassingen in de interface.

Samsung Galaxy A3 (2016): Android 6.0.1 Marshmallow

Samsung is in Nederland begonnen met het verspreiden van de update voor de Samsung Galaxy A3 (2016) naar Android 6.0.1 Marshmallow. De update werd eind augustus al vrijgegeven voor de Galaxy A5 (2016). Naast de nieuwere Android-versie, brengt de update ook een aantal andere verbeteringen.

Samsung Galaxy A3 (2016)

Zo is het toestel ook bijgewerkt wat betreft de beveiliging. Beveiligingsupdate september wordt namelijk meegeleverd met de update. Ook zijn er aanpassingen gedaan in de interface. Tevens kan je nu gebruik maken van de nieuwe functies in Android 6.0.1 Marshmallow, zoals de app-permissies, Direct Share en Doze, waarmee efficiënter met de accu wordt omgegaan.

Uitrol update

Als eerst zal de update uitgerold worden voor Vodafone-branded en T-Mobile-branded toestellen. Het zal niet lang meer duren voordat de update ook uitgebracht zal worden voor de unbranded toestellen. Je kunt handmatig controleren of de OTA update klaarstaat door naar Instellingen > over het toestel > software-update > Nu bijwerken te gaan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel