Samsung Galaxy A3 (2017): beveiligingsupdate juni en belangrijke bugfixes

Samsung heeft voor de Galaxy A3 (2017) de nieuwste beveiligingsupdate klaarstaan. Het is de beveiligingsupdate van juni die sinds deze week door Google wordt vrijgegeven. Samsung is met de Galaxy A3 uit 2o17 snel bij, maar dat komt ook omdat er werk aan de winkel was vanwege aanwezige bugs die nu zijn opgelost.

Galaxy A3 (2017): beveiligingsupdate juni 2018

Voor de Galaxy A3 uit 2017 staat de update van juni al klaar. Dat is vrij bijzonder voor dit toestel. Samsung heeft haast gemaakt met het uitbrengen van een update voor het mid-end toestel van vorig jaar. De Samsung Galaxy A3 (2017) kreeg met de vorige update van mei ook last van een aantal bugs.

Samsung Galaxy A3 2017 beveiligingsupdate juni 2018

Deze bugs zorgden er bij verschillende gebruikers voor dat de WiFi-verbinding niet meer functioneerde en dat het toestel uit zichzelf ging herstarten. Samsung heeft voor het toestel deze bugs nu opgelost en brengt deze update samen met de patch van juni. Samsung heeft bovenop de patches van Google zelf ook nog een aantal patches toegevoegd.

Voor de Galaxy A3 (2017) wordt de update nu uitgerold en je krijgt een melding zodra deze beschikbaar is. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen, dan kun je eventueel ook handmatig controleren of de update klaarstaat. Ga hiervoor naar Instellingen > Software-update en kies voor de optie ‘Updates handmatig downloaden’.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel