Samsung Galaxy A5 (2017) uitgebreid te zien in video’s

Samsung is bezig met de opvolgers van de Samsung Galaxy A-serie. Al eerder kwamen er details naar buiten over de 2017-versie van de Samsung Galaxy A5. Nu zijn enkele video’s opgedoken die de Samsung Galaxy A5 (2017) van alle kanten laat zien. Ook zien we de bediening, interface en meer van het toestel.

Samsung Galaxy A5 (2017) in video’s

Er is nog niets officieel bekend gemaakt door Samsung, maar toch krijgen we de nieuwe Galaxy A5 alvast te zien. Iemand heeft het toestel weten te bemachtigen en hiervan twee video’s van gemaakt. De smartphone doet qua uitstraling erg denken aan de Galaxy S-serie, zoals de Galaxy S7. Zo zien we ook de home-button (vermoedelijk met geïntegreerde vingerafdrukscanner) en het Always-On-Display.

De Samsung Galaxy A5 (2017) zal voorzien worden van een USB Type-C poort. Daarbij bevindt zich de speaker aan de zijkant van het toestel. Ook de 3,5 millimeter ingang is aanwezig voor het aansluiten van een headset. De Samsung Galaxy A5 (2017) zal volgens eerder uitgelekte specs mogelijk beschikken over een 5,2 inch display, 3000 mAh accu en een Exynos 7880 processor.

Wanneer we de nieuwe Galaxy A-serie gaan zien is niet helemaal duidelijk. De verwachting is dat de Galaxy A5 (2017) in het begin van volgend jaar gepresenteerd zal worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel