Samsung Galaxy A50 krijgt juli-patch en verbeteringen camera

Samsung rolt voor de Samsung Galaxy A50 een nieuwe software-update uit. Met deze nieuwe versie wordt de beveiliging opgekrikt naar juli en zijn verbeteringen te vinden in de camera.

Galaxy A50: juli-patch

In Nederland staat voor de Samsung Galaxy A50 een nieuwe update klaar. Lezer Jarno laat aan ons weten dat voor zijn smartphone deze update beschikbaar is. Gebruikers krijgen met de update de op één na laatste beveiligingsupdate voorgeschoteld; die van juli 2019. Daarbij laat de changelog nog wat andere verbeteringen zien.

Galaxy A50 juli-patch

De Samsung Galaxy A50 krijgt enkele camera-verbeteringen aangereikt. Zowel de fotokwaliteit als de stabiliteit van de camera zijn met de update verbeterd. Tevens heeft Samsung optimalisaties doorgevoerd in de WiFi-verbinding en de stabiliteit hiervan. Uiteraard bevat ook deze update weer optimalisaties en bugfixes.

De update voor de Samsung Galaxy A50 heeft een grootte van 211,06MB en is vanaf nu beschikbaar voor de A50. Je ontvangt een melding zodra deze update beschikbaar is voor je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 361,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel