Samsung Galaxy A50: juni-patch met nieuwe opties voor camera

Voor de Samsung Galaxy A50 staat een nieuwe update klaar. Naast een nieuwere beveiligingsupdate worden nog meer opties toegevoegd. Waaronder nieuwe mogelijkheden in de camera-app.

Galaxy A50: juni-update

Samsung is gestart met het uitrollen van beveiligingsupdate juni 2019 voor de Samsung Galaxy A50. De mid-end smartphone werd eerder positief beoordeeld in onze uitgebreide review van het toestel. De nieuwe update brengt naast verbeteringen in de beveiliging nog meer functionaliteit met zich mee.

Samsung Galaxy A50 camera-app

Gebruikers laten ons weten dat er de update een grootte heeft van circa 380MB. Er zijn wat kleine aanpassingen gedaan; zo zijn er verbeteringen in Knox Guard; een functionaliteit voor zakelijke gebruikers. Wat echter niet in de changelog staat vermeld, maar wel is toegevoegd, is de aanwezigheid van nieuwe camera-opties. Zo is er nu de speciale Night Mode waarmee je in het donker nog mooiere nachtfoto’s met de Galaxy A50 kunt maken. Tevens is Super Slow-mo aanwezig, waarmee je slow-motion filmpjes kunt maken.

Erik laat ons weten dat hij niet direct de nieuwe camera-opties te zien kreeg. Het resetten van de camera-app hielp hierbij. Dit kun je doen via Instellingen > Apps > Camera > Opslag > Gegevens wissen. Hierbij worden de instellingen teruggezet, maar ben je uiteraard geen foto’s kwijt. De nachtmodus en slow-motion modus zijn vanaf dan tussen de andere camera-standen te vinden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 299,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel