Samsung Galaxy Fold komt naar Nederland en Belgie: prijs en data

Samsung heeft bekend gemaakt dat het de opvouwbare Samsung Galaxy Fold uit gaat brengen in Nederland. De smartphone werd in februari officieel gepresenteerd. Het toestel komt ook naar België.

Galaxy Fold naar Nederland

Er is meer nieuws over de Samsung Galaxy Fold. De vouwbare smartphone van de Koreaanse fabrikant zal uitgebracht worden in verschillende landen, voornamelijk in West-Europa. De telefoon zal uitgebracht worden in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Finland, Denemarken, Roemenië, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Noorwegen.

Samsung Galaxy Fold kleuren

De Samsung Galaxy Fold heeft een 7,3 inch uitvouwbaar scherm, zonder naden. Eenmaal ingeklapt krijg je aan de voorzijde nog een scherm wat je kunt gebruiken. Alle specificaties vind je op de toestelpagina, beschikbaar via onderstaande button.

Samsung Galaxy Fold scherm

De pre-order van de Samsung Galaxy Fold zal starten op 26 april. Vanaf 3 mei moet de vouwbare smartphone in de winkels liggen. De prijs heeft Samsung ook alvast bekend gemaakt. Het toestel krijgt een adviesprijs van €2.000. Je krijgt dan wel een gratis cover, een set Galaxy Buds en 1 jaar Samsung Care-garantieplan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel