‘Samsung gaat Galaxy Fold toch uitbrengen in Nederland’

Samsung zou van plan zijn de vouwbare Galaxy Fold toch uit te brengen in Nederland. Hiervoor zijn duidelijke aanwijzingen opgedoken. De fabrikant kent met de Galaxy Fold een vrij rumoerige introductie, maar enkele dingen moeten nu gladgestreken worden.

Galaxy Fold toch naar Nederland

Opvallend nieuws rondom de introductie van de Samsung Galaxy Fold. De eerste vouwbare smartphone wordt mogelijk toch uitgebracht in ons land. DroidApp-lezer Henk laat ons weten dat de firmware voor een Nederlandse release inmiddels is opgedoken op de servers van Samsung zelf. Dit doet een fabrikant doorgaans niet voor een toestel dat niet in dat land verkocht wordt. De kans is hierdoor vrij aannemelijk dat Samsung inderdaad de smartphone een release hier geeft.

Samsung Galaxy Fold review

De telefoon kent een niet al te lange, maar wel opvallende geschiedenis. We hadden het toestel al in april verwacht, maar door grote problemen met de eerste lichting voor reviewers, besloot Samsung de release uit te stellen. Op verschillende vlakken werd de telefoon verbeterd en wat aangepast, waaronder met betrekking tot de scharnier. Uiteindelijk verscheen de verbeterde versie in september, maar alleen in een beperkt aantal landen. Nederland behoorde niet tot de gelukkigen.

Door het opduiken van de firmware voor de Galaxy Fold, lijkt het er nu op dat Samsung toch de smartphone uit wil brengen in ons land. Samsung zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Wanneer er meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel