Samsung lanceert Galaxy Fold opnieuw, vanaf morgen verkrijgbaar

Samsung heeft de problemen in de eerste batch van de Galaxy Fold opgelost. Het merk lanceert de Galaxy Fold nu opnieuw en hij is vanaf morgen verkrijgbaar.

Galaxy Fold komt terug

De eerste vouwbare smartphone ter wereld komt er dan toch aan. Het gaat om de Samsung Galaxy Fold die eerder teruggefloten werd omdat er review-exemplaren waren die kuren vertoonde met het scherm. Samsung heeft in de afgelopen tijd verschillende verbeteringen doorgevoerd en nu geeft Samsung aan dat de constructie en het ontwerp zijn verbeterd. Daarbij is het product nog beter afgestemd op de consument.

Vanaf morgen, 6 september, zal het toestel in geselecteerde regio’s uitgebracht worden. Als eerst in Korea. Later komen daar de landen Frankrijk, Duitsland, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten bij. Samsung spreekt nog over meer landen, maar het is onbekend welke landen dit zijn en of Nederland hierbij hoort. Zodra hierover meer bekend is, zullen we je uiteraard hierover berichten.

Update: Helaas voor Nederland zal de Samsung Galaxy Fold niet uitgebracht worden in ons land. Dit laat Samsung Nederland weten. Het merk geeft aan de steun van Nederlandse consumenten te waarderen, maar vanwege de beperkte beschikbaarheid moet het lanceringsplan herzien worden. Dit betekent concreet dat we het in Nederland zonder de Galaxy Fold moeten doen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel