Samsung Galaxy J2 (2018) laat zich zien: alle details bekend

Samsung komt met een nieuwe J-serie in 2018. Eén van deze toestellen zal de Galaxy J2 (2018) zijn. Van dit toestel is nu vrijwel alles bekend geworden en zien we ook de eerste beelden. De J2 wordt het goedkoopste toestel uit de J-serie en zal rond de 115 euro kosten.

Samsung Galaxy J2 (2018) opgedoken

Samsung zal ook in het nieuwe jaar doorgaan met de Galaxy J-serie. De Samsung Galaxy J3, J5 en J7 zijn in Nederland officieel te koop, maar de J2 bleef achter in verschillende andere landen. Onlangs kwam Samsung met het eerste 2018-model; de Samsung Galaxy A8 (2018); een interessante smartphone die begin januari uitgebracht wordt.

De Samsung Galaxy J2 (2018) is voorzien van een 5,0 inch Super AMOLED scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Er is ondersteuning voor dual-sim en het 16GB geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Onder de motorkap van de Samsung Galaxy J2 (2018) ligt een Qualcomm Snapdragon 425 quad-core processor met een rekensnelheid van 1.4 GHz en 1,5 GB RAM-geheugen. De accu krijgt een capaciteit van 2600 mAh, welke opgeladen kan worden via de Micro-USB poort.

Voor het maken van foto’s zal de smartphone een 8 megapixel camera meekrijgen en een 5 megapixel front-camera. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde krijgt de telefoon een flitser. Onder het scherm bevinden zich de touch-sensitive toetsen (nieuwe stijl) en de home-button. Vanuit de doos zal Samsung het toestel voorzien van Android 7.1.1 Nougat; of Oreo ook komt is onduidelijk.

Vooralsnog staat een komst naar Europa niet gepland, zo meldt de bron. Het toestel zal in de komende weken voor omgerekend zo’n 115 euro in ieder geval in Rusland uitgebracht worden. We verwachten dat de Galaxy J-serie (2018) binnenkort aangekondigd wordt en we hopelijk ook de andere versies zullen zien zoals de J3, J5 en J7.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel