Samsung legt Galaxy J4+ voor 189 euro in Nederlandse winkels

Samsung kwam zo’n twee weken geleden met de aankondiging van nieuwe toestellen in de J-serie; de J4+ en J6+. Vanaf nu is de Samsung Galaxy J4+ in Nederland verkrijgbaar.

Samsung Galaxy J4+ te koop

Een betaalbare smartphone met prima basis-specificaties; zo kunnen we in één zin de Samsung Galaxy J4+ omschrijven. De smartphone werd zo’n twee weken geleden aan de wereld voorgesteld en wordt vanaf nu uitgeleverd in Nederland, zo blijkt uit de gegevens van DroidApp. De J4 Plus is een smartphone met een 6,0 inch HD+ beeldscherm. Daarbij heeft de telefoon 2GB RAM en is er 32GB (uitbreidbare) opslagruimte. Je kunt twee simkaarten gebruiken in de J4+, mocht je geen geheugenkaart willen plaatsen.

Samsung Galaxy J4+

De Samsung Galaxy J4+ heeft een 13 megapixel camera achterop en een 5 megapixel camera voorop. Het toestel wordt draaiende gehouden door een 1.4 GHz quad-core processor en een 3300 mAh accu. Samsung levert de smartphone vanuit de doos met Android 8.1 Oreo met de eigen Samsung Experience skin.

Je kunt de Samsung Galaxy J4+ aanschaffen voor een prijs van 189 euro bij Mobiel, MediaMarkt, Bol.com, Coolblue en Belsimpel. Alle details en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de smartphonepagina van de J4+.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel